En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Bir öteki şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

İçeriden autarı mevsuk itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir semtının belirgin olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hesap kontrolör edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en normal bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları kullanma yerına için, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması süflidaki gibidir

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an belirgin olması Yangın Çıkış Kapısı insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çısoy tütünın ve yüksek ısının dünyaarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem de birikimlerin korunması midein kullanılan eşyalardır. Her ne denli kârlevleri…

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir dokuması vardır.

Report this wiki page